Op de mooiste dag van je leven wil je er op je allermooist uitzien. Een prachtige jurk, een stralend kapsel en perfect passende make-up maken jouw dag compleet en onvergetelijk.

Bij Beauty-Makers begrijpen we hoe belangrijk het is om je op je gemak en stralend te voelen op je trouwdag. Ons team van ervaren visagisten en hairstylisten zorgt ervoor dat je er precies zo uitziet zoals jij het wilt. We laten jouw natuurlijke schoonheid stralen met visagie en hairstyling die volledig op jou is afgestemd.

We gebruiken alleen professionele make-up producten die ervoor zorgen dat je look de hele dag perfect blijft zitten, van het ja-woord tot het laatste dansje.

Om ervoor te zorgen dat alles op jouw grote dag vlekkeloos verloopt, plannen we in de weken voor je bruiloft een afspraak voor een proef make-up en/of kapsel. Zo kunnen we jouw wensen en voorkeuren bespreken en ervoor zorgen dat je precies de look krijgt die je voor ogen hebt.

Op de dag zelf kom ik naar de locatie van de bruiloft om je make-up en kapsel te verzorgen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Natuurlijk kunnen we ook ervoor zorgen dat je moeder, schoonmoeder en zussen er perfect uitzien.

De kosten voor de bruidsmake-up zijn €250,00, inclusief een proefmake-up sessie. Voor zowel bruidsmake-up als hairstyling samen betaal je €300,00.

We kijken ernaar uit om je te helpen stralen op je bijzondere dag!

Foto1